Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant dedy.kurniawanMale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 10 Years
Needs Core Membership
Statistics 75 Deviations 1,319 Comments 12,419 Pageviews
×

Newest Deviations

jauh dimatadekat dihati by tmpatsmpah jauh dimatadekat dihati :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 5 1 sombong tak punya kawan by tmpatsmpah sombong tak punya kawan :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 2 2 lebaran koolastuffa by tmpatsmpah lebaran koolastuffa :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 5 2 AD FOR PUPA by tmpatsmpah AD FOR PUPA :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 3 4 COming soon...Mei 2010 by tmpatsmpah COming soon...Mei 2010 :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 5 9 KOO KOO by tmpatsmpah KOO KOO :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 4 0 bear and boo by tmpatsmpah bear and boo :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 10 7 SENYUMLAH WAHAI POHON by tmpatsmpah SENYUMLAH WAHAI POHON :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 5 10 Poster iklan2an buat Koola by tmpatsmpah Poster iklan2an buat Koola :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 3 4 --boooo-- by tmpatsmpah --boooo-- :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 8 9 doodling on tshirt by tmpatsmpah doodling on tshirt :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 3 6 melihat ufo by tmpatsmpah melihat ufo :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 9 19 paper monster 100percent paper by tmpatsmpah paper monster 100percent paper :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 2 12 messed by tmpatsmpah messed :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 8 10 tribute to indonesia by tmpatsmpah tribute to indonesia :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 3 2 lucy in the sky with diamonds by tmpatsmpah lucy in the sky with diamonds :icontmpatsmpah:tmpatsmpah 8 14

Favourites

JOYLAND by titoyusuf JOYLAND :icontitoyusuf:titoyusuf 9 16 conspiracy of ancient culture by titoyusuf conspiracy of ancient culture :icontitoyusuf:titoyusuf 22 36 hotel indonesia poster ad by crazylunaticme hotel indonesia poster ad :iconcrazylunaticme:crazylunaticme 3 2 Playmate are Young Folks by isapanicmonsta Playmate are Young Folks :iconisapanicmonsta:isapanicmonsta 2 10 Black Reform by cranenoir Black Reform :iconcranenoir:cranenoir 3,303 516 cover Je compte by phongduong cover Je compte :iconphongduong:phongduong 447 36 a time by eljohn a time :iconeljohn:eljohn 2 1 tentang terang by coloroyd tentang terang :iconcoloroyd:coloroyd 31 42 The Peacock by BountyList The Peacock :iconbountylist:BountyList 10 3 RottenHead by pumpkinbear RottenHead :iconpumpkinbear:pumpkinbear 32 109 edward scissorhands by pumpkinbear edward scissorhands :iconpumpkinbear:pumpkinbear 93 113 Tim Burton's Smurf by PrincessTigerLili Tim Burton's Smurf :iconprincesstigerlili:PrincessTigerLili 935 340 Tim Burton wannabe by Marquerite Tim Burton wannabe :iconmarquerite:Marquerite 1,472 160 Tim Burton by ScenicSarah Tim Burton :iconscenicsarah:ScenicSarah 52 31 hertz dyslexia cd by anaklangit hertz dyslexia cd :iconanaklangit:anaklangit 56 35 Beavis and Butt-head by spacecoyote Beavis and Butt-head :iconspacecoyote:spacecoyote 5,923 0

Watchers

Activity


deviantID

tmpatsmpah
dedy.kurniawan
Indonesia
senaaaangselaluuubersamanyaaaaa

Favourite genre of music: Garrage punk,Surf Rock,Power pop,twee pop,etc
Favourite photographer: Scott Gillbank,Julian Sihombing.
Favourite style of art: Vektor,vexel,abstract
Operating System: XP
Favourite cartoon character: RAnyoL
Interests
gw desainer grafis looh,buktinya gw bisa potosop,bisa ngedit foto2 orang.gw jga bisa gambar..
enak looh jadi desainer grafis,
bisa banyak disukain cewe,biar dianggep seniman jga,dah gtu biar keliatan asik aja..yang paling enak sih kuliahnya nyantai gtu loooh.ga ada teorinya.biar bisa jadi boomber jga tar masuk tv trus dkenal orang deh..dah gtu DKV tuh jurusan paling booming dan paling ngetrend gtuu looohh...

sebuah fenomena nyata yang terjadi disekitar kita..coba renungkan,no offense
  • Listening to: Travis"lovewillcomethrough"
  • Reading: sms dari dia,haha
  • Watching: HER
  • Playing: minesweeper
  • Eating: heart(makan ati),buakakaka
  • Drinking: teh botol "s***o

Comments


Add a Comment:
 
:iconsparkletzo:
SparkLetzo Featured By Owner Jul 6, 2010
wa makasi watchnya, karyanya oke2, ehehhe :D
Reply
:iconandylabina:
andylabina Featured By Owner Jun 27, 2010
thanx buat watchernya.....
koq avatarnya sama kayak "chocolate"

jangan".......orang yg sama yah....
hehehee
Reply
:iconbangjupil:
bangjupil Featured By Owner Jun 19, 2010
halohalo terimakasih udah di watch ya, saya watch balik yak! :D
Reply
:iconmelvinationz:
melvinationz Featured By Owner Jun 14, 2010  Student
thanks uda di watch
saya watch balik ya =D
Reply
:iconcapho:
CaPho Featured By Owner Jun 2, 2010   Photographer
bagus2 loooogh :)
Reply
:icontmpatsmpah:
tmpatsmpah Featured By Owner Jun 8, 2010
yoooooo maksiiiiihh
Reply
:iconswadesi:
swaDESI Featured By Owner May 30, 2010
trima kasi uda di watch saya watch balik yah

uuu wonderful work of yours
:)

:)
Reply
:iconheadhittin:
Headhittin Featured By Owner May 24, 2010
thank you for the watch ★

i love your work, it's very inspiring !
Reply
:iconosx86:
Osx86 Featured By Owner May 24, 2010  Student Digital Artist
terimakasih watchnya. :)
Reply
:iconbayr-in-motion:
bayr-in-motion Featured By Owner May 23, 2010  Student Photographer
hey!watch my new DA, (-baytestinglaboratory ) arent gonna be used anymore. thanks:w00t:
Reply
Add a Comment: